Universiteit Leiden

nl en

Festival | Uitreiking

Bekendmaking winnaar C.J. Kok Juryprijs 2020

Datum
dinsdag 16 februari 2021
Tijd
Bezoekadres
Kaltura Live Room (zie link hieronder)

Beste proefschrift

Welke promovendus heeft in 2020 het meest indrukwekkende proefschrift geschreven? Op dinsdag 16 februari maken acht genomineerde onderzoekers een kans op de C.J. Kok Juryprijs, oftewel het Proefschrift van het Jaar. Kersvers rector magnificus Hester Bijl zal de winnaar bekendmaken, bijgestaan door decaan Michiel Kreutzer. Lees hier meer over de acht genomineerden.

Ontdekker van het Jaar

Daarnaast zal Hester Bijl ook de acht genomineerden van de C.J. Kok Publieksprijs voorstellen, die allen kans maken op de titel Ontdekker van het Jaar. Hiermee opent ze ook de stemming voor deze publieksprijs, zodat jij je favoriet naar de winst kan loodsen! Benieuwd wie er kans maken? Lees alvast hun verhaal

Livestream Kaltura

Tune in!
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.