Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Dies voor alumni 2021

Datum
donderdag 11 februari 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Het Leids Universiteits Fonds (LUF) nodigt u met veel plezier uit om op donderdag 11 februari de 446ste dies natalis van de Universiteit Leiden samen online te vieren. Deze editie van de dies voor alumni komt u niet naar Leiden, maar komt Leiden naar u! 

Wat kunt u verwachten?

Er staan, zoals elk jaar, weer een aantal boeiende colleges op het programma, maar het LUF maakt ook gebruik van de mogelijkheden die een online omgeving biedt. Een kijkje in de statige Bilderdijkkamer van het Academiegebouw, een netwerkcarrousel waarbij u voor een korte kennismaking wordt gekoppeld aan een andere gast en de mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende sprekers.

Bent u erbij? U kunt aanschuiven bij colleges over kunstmatige intelligentie, een onderwijsprogramma binnen de gevangenismuren, mythen over moord en meer. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen. 

Aanmelden

Dit jaar woont u de dies voor alumni kosteloos bij. Bent u benieuwd naar de sprekers? Kijk dan op www.LUF.nl/dies2021. U kunt zich ook direct aanmelden via het online aanmeldformulier. Met vragen kunt u altijd bij het LUF terecht via dies@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Naar het programma

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.