Universiteit Leiden

nl en

Debat

LRS Netwerk Café

Datum
donderdag 25 februari 2021
Tijd
Bezoekadres
Kaltura Live Rooms

Collega’s Ricardo Catalan, functionaris gegevensbescherming en Marcel Belderbos, beleidsmedewerker Onderzoek bij FGW, brengen dilemma’s op het snijvlak van ethiek en privacy tot leven tijdens het aankomende LRS Netwerk Café. Met elkaar gaan we in op hun korte casussen. We spelen een spel met dilemma's, bijvoorbeeld: is het ethisch om onderzoek te doen naar spraakmakende Tweets en is dit juridisch toegestaan? En wat als de Tweet wordt verwijderd?

Een spraakmakende sessie met alle ruimte om te onderzoeken waar verantwoordelijkheid begint en eindigt. En uitgebreid met elkaar na te borrelen. Uiteraard is de leiding van dit Café weer in de vertrouwde handen van Jasmijn Mioch. Ben je erbij? Wees vooral welkom om mee te doen of gewoonweg mee te luisteren!

Sessie bijwonen

Vooraf aanmelden is niet nodig. Op 25 februari vanaf 16.00 uur kun je de sessie via onderstaande button direct bijwonen.

Sessie bijwonen
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.