Universiteit Leiden

nl en

Workshop

LUF workshop crowdfunding

Datum
donderdag 4 februari 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Bent u op zoek naar financiering voor uw project of onderzoek? Wie weet is crowdfunding voor u dé manier om uw plannen te verwezenlijken. Crowdfunding is een relatief nieuwe manier om projecten te financieren. Het Leids Universiteits Fonds biedt medewerkers van de Universiteit Leiden het platform www.SteunLeiden.nl waar u op laagdrempelige wijze uw crowdfundingcampagne kan starten.

Hoe start ik een succesvolle crowdfunding campagne?

Is crowdfunding inzetbaar voor uw project of onderzoek? Hoe pakt u zoiets aan? Voor alle medewerkers die hier meer over wil weten, organiseert het Leids Universiteits Fonds samen met Marc Schoutens van Kentaa een workshop over crowdfunding. Aan de hand van een handig crowdfundingcanvas en inspirerende voorbeelden leert u de belangrijkste principes van crowdfunding en krijgt u tips voor het maken van een goede pitch, het campagneplan en het betrekken van uw netwerk.

Datum    Donderdag 4 februari
Tijd 13.30 - 15.00 uur
Locatie Online (Kaltura)
Kosten Gratis
Voertaal Nederlands
Doelgroep Onderzoekers en medewerkers van de Universiteit Leiden
Aanmelden Meld je aan via dit formulier


Neem voor meer informatie contact op met Bob van Dijk via b.van.dijk@LUF.leidenuniv.nl.  

Over de sprekers

Marc Schoutens is managing director van Kentaa. Kentaa helpt meer dan tweehonderd non-profit organisaties – waaronder tien universiteiten in Nederland en België – met online fondsenwerving zoals crowdfunding en event fundraising. Marc heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de wereld van mobiele telefonie, internet, social media en online interactie.

Lilian Visscher is directeur van het Leids Universiteits Fonds en initiatiefnemer van www.SteunLeiden.nl. Lilian heeft sinds de lancering van dit crowdfundingplatform voor de Universiteit Leiden meer dan twintig Leidse projecten begeleid, en de crowdfunding campagnes ‘Red het Zweetkamertje’ en #wakeuptocorona opgezet.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.