Universiteit Leiden

nl en

Debat | Come Talk To Us

Colour in the public space

Datum
woensdag 24 maart 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

In het kader van European Action Week Against Racism een Come Talk to Us-bijeenkomst met een lezing van dr. Francio Guadeloupe (UvA). Aan de hand van zijn binnenkort te verschijnen boek Blackman in the Netherlands bespreekt Guadeloupe  een heroverweging van de categorieën multiculturalisme, diversiteit en het idee van raciale saamhorigheid.

Studenten van de Universiteit Leiden zijn van harte welkom om hun ervaringen en ideeën over kleur in de publieke ruimte te delen. Na de lezing zijn er gemodereerde breakoutsessies om het onderwerp onderling verder uit te diepen. Daarna volgt een eindbespreking in een plenaire sessie. De online ruimte blijft tot 18:00 uur voor eventuele nazorg.

Meer informatie en aannmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.