Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Open Minded

eLaw Open Minded #3 'How machine learning has helped 45.000 people fight their traffic fines'

Datum
dinsdag 9 maart 2021
Tijd
Bezoekadres
Online MS Teams

Op dinsdag 9 maart van 14:00 - 15:00 zal de derde Open Minded-sessie van dit jaar plaatsvinden. Tijdens deze sessie – welke zal plaatsvinden via MS Teams – zal Max Heck, mede-oprichter van Appjection, de volgende presentatie houden: 'How machine learning has helped 45.000 people fight their traffic fines'.
 
Max Heck studeerde af met een Master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Leiden in september 2016. Een paar maanden daarvoor heeft hij Appjection opgezet met een van zijn studiegenoten. In deze presentatie legt hij uit hoe het systeem van Appjection werkt voor gebruikers en medewerkers én hoe burgers, overheden en bedrijven hier baat bij kunnen hebben.
 
Open Minded is een lezingenreeks georganiseerd door eLaw - Centrum voor Recht en Digitale Technologie, waarin professionals die werkzaam zijn op het gebied van recht en digitale technologieën worden uitgenodigd om hun onderzoek, perspectieven of lopende werkzaamheden te presenteren.
 
Iedereen is van harte welkom. Voor aanmelden graag e-mailen naar  n.d.vosters@law.leidenuniv.nl .

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.