Universiteit Leiden

nl en

Cursus

De EUniWell Virtual Staff Training Week

Datum
maandag 17 mei 2021 - donderdag 20 mei 2021
Bezoekadres
Online

De EUniWell Virtual International Staff Training Week vindt plaats van 17 tot 20 mei en staat in het teken van professionalisering en netwerken. Universiteit Leiden organiseert deze week, samen met Linnaeus University (Zweden). 

Door input, reflectie en het uitwisselen van ervaringen, word je tijdens de workshops bewust gemaakt van kwesties die relevant zijn voor het lesgeven en intercultureel werken in verschillende EUniWell-contexten. 

In totaal kunnen per universiteit, zes medewerkers zich aanmelden (drie ondersteunend, drie onderwijzend). Bekijk het programma (de workshops zijn in het Engels).

Meer informatie en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.