Horizon Europe: ERC Synergy Grant – Voorbereiden van een aanvraag

maandag 28 juni 2021
Online

Het European Research Council Synergy Grant-programma biedt senior onderzoekers de mogelijkheid om een gezamenlijke interdisciplinaire subsidie voor vijf jaar aan te vragen over een onderwerp naar keuze. Het onderzoeksvoorstel moet wel nieuw, origineel en baanbrekend zijn.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst krijg je een inleiding op het programma. Ook werpen we een eerste blik op het aanvraagformulier en krijg je tips en trucs voor het schrijven van je aanvraag. Daarnaast krijg je informatie over de ondersteuning die je vanuit de universiteit kunt krijgen.

De deadline voor dit programma sluit op 11 november 2021.

Het nationale contactpunt neemt meteen contact met je op en er is genoeg gelegenheid om vragen te stellen

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor iedereen die voor 2021 of 2022 een ERC Synergy Grant-aanvraag overweegt.

Aanmelden

Meld je aan via deze link. Neem voor meer informatie contact op met het Grant Development-team: grants@bb.leidenuniv.nl