Universiteit Leiden

nl en

LRS Netwerk Café: Denk en doe mee: samen maken we een ijzersterk conferentieprogramma

Datum
donderdag 27 mei 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Het LRS Netwerk Café voor onderzoeksondersteuners staat op 27 mei in het teken van de LRS Conferentie in september. Zet het direct in je agenda!

Tijdens de LRS Conferentie op 27, 28 en 29 september staat alles in het teken van…. jou. Wie wil jij ontmoeten? Wat wil je leren en door wie wil jij je laten inspireren? Jouw antwoorden op deze vragen, vormen de basis voor het programma. Deel ze in slechts enkele minuten eenvoudig en anoniem via de conferentie-Padlet. Doe dit uiterlijk 26 mei.

LRS Café 27 mei

Op 27 mei bespreken we de oogst van deze inventarisatie en stellen we samen de onderwerpen voor de conferentie vast. Ben jij erbij en doe je mee? Je kunt kiezen of je een workshop wilt organiseren of toch liever een lunchlezing of themawandeling. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Samen met een groep collega’s ga je aan de slag onder begeleiding van het conferentie kernteam. Tijdens de workshopmiddag op 24 juni leer je alles over hoe je online op locatie of hybride een mooie conferentiesessie in elkaar zet.

Sessie bijwonen

Vooraf aanmelden is niet nodig. Op 27 mei kun je vanaf 16.00 uur de sessie via onderstaande button direct bijwonen.

Sessie bijwonen
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.