Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Lustrum Alumnidag van L.P.S.V. „Aesculapius”

Datum
zaterdag 29 mei 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Op zaterdag 29 mei 2021 zal de Lustrumalumnidag plaatsvinden. Deze dag is bedoeld voor alumni van de opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen (vroeger Farmacie). Tijdens dit event krijgen alumni een kijkje in hoe het nu met de opleiding gaat en is er vooral ook de gelegenheid om oude studiegenoten te ontmoeten en met hen bij te praten.

Door de huidige corona-omstandigheden zal de alumnidag volledig online plaatsvinden. Om 19.30 uur starten we met korte toespraken van onder andere de Lustrumcommissie, het bestuur en de Opleidingsdirecteur. Hierna zal er een borrel zijn, waar iedereen in breakout rooms kan bijpraten met oud-studiegenoten. Komt u ook? 

Voor vragen neem contact op met de ab actis via bestuur@aesculapius.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.