Universiteit Leiden

nl en

Come Talk To Us

Safety first

Datum
donderdag 3 juni 2021
Tijd
Toelichting
De online blijft open tot 18:30 uur voor eventuele nazorg.
Bezoekadres
Online

In deze Come Talk To Us-sessie gaan we in gesprek over de relatie tussen (on)veiligheid en racisme. De onderwerpen worden in een bredere context besproken, waarbij de focus op intersectionaliteit zal liggen. Tijdens de sessie komen enkele sprekers aan het woord, gevolgd door een Q&A en break-outrooms.

In de break-outrooms krijg je de gelegenheid om in een groep van ca. zes personen te praten en een dialoog over dit onderwerp te houden. De online ruimte blijft voor nazorg open tot 18:30 uur.

Dialogen staan hier centraal. Geen discussies. Dit betekent dat we een ruimte creëren waar mensen op een open en respectvolle manier met elkaar omgaan. Het doel is immers om van elkaar te leren. Hopelijk spreken we je dan. 

Doe mee en ga met elkaar in gesprek

Wil je meedoen aan onze sessie? Schrijf je dan in via dit aanmeldformulier. Indien je vragen hebt, neem dan gerust contact op met het Expertisebureau D&I via diversiteit@leidenuniv.nl

Come Talk To Us-dialogen worden doorgaans georganiseerd door het Expertisebureau Diversiteit & Inclusie, maar voor deze speciale gelegenheid werkt het Expertisebureau samen met studenten van het Honoursprogramma van de Universiteit Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.