Universiteit Leiden

nl en

COVID naar GOFIT Week

Datum
maandag 21 juni 2021 - vrijdag 25 juni 2021
Bezoekadres
Online

Hoe word je fit na deze uitdagende tijden? Hoe maak je actief werk van een gezonde leefstijl? Daar speelt Healthy University Leiden op in, tijdens de Healthy University - Van #COVID naar #GOFIT Week, die van 21 tot 25 juni 2021 plaatsvindt! 

Online inspiratiesessies

Door de coronamaatregelen vindt de Healthy University - van COVID naar GOFIT Week 2021-editie online plaats, maar dat weerhoudt ons er niet van om een bomvol programma neer te zetten met interessante inspiratiesessies, office work-outs en sportlessen.

Onze inspiratiesessies (met o.a. Nienke Wijnants, Kiki Vreeling en David van Bodegom) zijn niet alleen te volgen van achter je scherm of pc, maar juist ook buiten of wandelend tijdens een actieve lunchpauze. Daarnaast zetten we in op nieuwe initatieven als Mindful Walking en WAT’s (Walking Apart Together). Trek je wandelschoenen aan en doe of luister mee.

Programma

Bekijk het programma op de site van Healthy University.

Wil je naast onze actieve sessies graag meer te weten komen over de rol van leefstijl in relatie tot COVID-19? Denk bijvoorbeeld aan het belang van slaap voor je gezondheid, gezonde voeding voor een betere weerstand of hoe een positieve mindset je kan helpen in deze coronatijd? Bekijk dan welke workshops voor jou relevant zijn.

Alle workshops zijn gratis toegankelijk voor alle medewerkers van de universiteit en het LUMC. Wees er snel bij, want vol = vol!

Healthy University

De universiteit en het LUMC profileren zich als een Healthy University. Beide organisaties streven naar een leeromgeving en organisatiecultuur die de gezondheid en het welzijn van studenten en medewerkers stimuleert, en duurzaamheid bevordert. Dit doen we o.a. door voor onze medewerkers vitaliteitsweken te organiseren. Daarnaast hebben we ook een vast aanbod handige tips en tricks voor een gezonde leefstijl gebundeld in ons online HU@Home-dossier. Vergeet ook daar geen kijkje te nemen!

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.