Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Online Workshop

Interrogating Speculative Futures: Een workshop over het verbeelden van een toekomst met of zonder chronische ziekten

Datum
maandag 19 juli 2021 - dinsdag 20 juli 2021
Bezoekadres
Online

Een workshop over het verbeelden van een toekomst met of zonder chronische ziekten

In deze workshop, georganiseerd door dr. Natassia Brenman (Goldsmiths, University of London) en dr. Natashe Lemos Dekker (Universiteit Leiden), nodigen we deelnemers uit om na te denken over de politiek van speculatie en verbeelding als het gaat om de toekomst van het leven met, het risico op, of de behandeling van een chronische ziekte. Wat betekent het om te speculeren in het perspectief van biomedische trajecten en beleidsontwikkelingen die een onvermijdelijke interventie beloven, met een vaak kleine of onzekere kans op 'genezing'? Welke alternatieve toekomstoriëntaties kunnen hieruit voortkomen? 

Datum

Online workshop
Maandag 19 juli en dinsdag 20 juli

Deze workshop wordt gegeven in het Engels. Meer informatie is te vinden op de Engelstalige eventpagina.

Website Interrogating Speculative Futures

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.