Universiteit Leiden

nl en

Webinar

Zomerwebinar: De organisatie van het nieuwe normaal

Datum
donderdag 8 juli 2021
Tijd
Serie
Zomerserie Webinars Leidinggeven in Online tijden
Bezoekadres
Online, via Zoom

Covid heeft ons leven volledig uit zijn gebruikelijke verband gehaald. Dit heeft grote invloed gehad op onze medewerkers, de teams en de samenwerking. Binnen korte tijd hebben we digitaliseringsslagen gemaakt die ons 10 jaar de toekomst in hebben gebracht. We zijn op afstand gaan vergaderen, brainstormen en netwerken. Een nieuwe manier van samenwerken, organiseren en ontwikkelen geeft ruimte voor vernieuwing, maar ook nieuwe uitdagingen. Hoe hou je mensen betrokken bij elkaar? En bij de organisatie? Hoe ga je om met screen-time? 

In deze bijeenkomst gaan we in gesprek over het nieuwe normaal. Zo bieden onze interne experts van PLNT handvatten en werkvormen aan om zelf met je team in gesprek te gaan over de organisatie van het werk. We gaan in op vragen zoals: wat nemen we mee uit 1,5 jaar COVID? wat willen we terug uit de periode voor COVID? en wat willen we opnieuw ontwikkelen in de periode na COVID?

Doe mee

Deze reeks wordt kosteloos aangeboden aan medewerkers van de Universiteit Leiden en aanmelden is niet nodig. De webinars zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Voel je vrij om aan te sluiten wanneer het uitkomt.

Naar het webinar in Zoom
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.