Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Bijeenkomst Strategisch Plan voor medewerkers en studenten

Datum
maandag 13 september 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Je kunt het haast niet gemist hebben: we werken hard aan de ontwikkeling van ons nieuwe Strategisch Plan. We zijn met verschillende groepen medewerkers en studenten in gesprek gegaan over hoe de gezamenlijke toekomst van Universiteit Leiden eruit zou moeten zien. Misschien ben je zelf ook wel bij één van deze gesprekken aanwezig geweest of heb je deelgenomen aan de online dialogen.

Online bijeenkomst op 13 september

Tijdens de zomer zijn we met al deze ideeën en perspectieven aan de slag gegaan. Met jullie input is een eerste aanzet voor het plan gemaakt. We blijven hier graag met jullie over in gesprek. Daarom organiseren we op 13 september van 13.00 – 15.00 uur een bijeenkomst om de gemaakte keuzes voor onze ambities en bijbehorende acties te bespreken. Ook dit keer vindt de bijeenkomst online plaats. Enerzijds vanwege de lange onzekerheid over de coronamaatregelen, anderzijds omdat we merken dat het voor veel medewerkers en studenten een laagdrempelige manier is om mee te doen. 

Aanmelden

We nodigen je van harte uit om deze consultatie bij te wonen. Het college van bestuur leidt de bijeenkomst in en geeft een toelichting op het raamwerk van het Strategisch Plan en de keuze achter de ambities. Daarna gaan de deelnemers in groepen uiteen om de ambities uitgebreider te bespreken en na te denken over manieren om de ambities waar te maken. Interesse? Meld je voor donderdag 9 september 2021 aan voor de bijeenkomst via onderstaande button.

Aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.