FGGA Next & Prinsjesdag

dinsdag 21 september 2021
15:00 - 17:00 uur FGGA Next 17:00 - 17:30 uur Prinsjesdag
Wijnhaven

Dit jaar organiseren wij net als vorig jaar een opening van het facultaire jaar. Om 15.00 uur is er een praatprogramma met medewerkers en studenten van FGGA. Aan bod komen de belangrijke speerpunten van het strategisch plan.

Je kunt live meekijken via deze link, of kom langs op Wijnhaven, achter de brasserie op de begane grond.

Daarnaast organiseren wij op Prinsjesdag, in samenwerking met het Prinsjesfestival, een programma rondom de start van het nieuwe parlementaire jaar. Er een paneldiscussie met onder andere Koen Caminada en Wimar Bolhuis. We sluiten af met een scherpe analyse van de troonrede door Gerard Breeman en Arco Timmermans.

FGGA Next
Talkshow van FGGA over het aankomende studiejaar. Met speciale gasten live vanuit via Wijnhaven.
15.00 - 16.00 uur

Programma:

• Ayo Adedokun, Universitair docent LUC – Ayo heeft onlangs de LUS-Onderwijsprijs gewonnen. Hij vertelt over hoe hij het winnen van deze prijs heeft ervaren en hoe zijn studenten hierop hebben gereageerd.
  • Niels Laurens, Directeur Bedrijfsvoering FGGA – over hoe we op een verantwoordelijke manier als faculteit kunnen groeien.
  • Hendrik van Hout, studentmedewerker O&O – over de nieuwe facultaire stagebank TRAIL.
  • Susanne Deen, diversiteit coördinator en Tahir Abbas, Universitair hoofddocent ISGA – over diversiteit & Inclusie bij FGGA.
  • Tanachia Ashikali, universitair docent Bestuurskunde & Jeanine de Roy van Zuijdewijnuniversitair docent ISGA, - over hun onderzoek en toekomstplannen.
  • Nadine Louissen, assessor - Nadine legt drie stellingen voor over aan de voorzitters van de drie studieverenigingen; Yasmina Mahali –Custodia, Elvira Huurman –Fortuna & Marie Laure Goedhart –B.I.L.
  • Erwin Muller, decaan – over de plannen voor aankomend jaar.

Economen-debat
16.00 - 17.00 uur

Nilüfer Gündoğan (Tweede Kamer Lid, Volt)
Pieter Grinwis (Tweede Kamer Lid, Christienuni, Alumnus Bestuurskunde)