Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium | EUniWell Symposium

Good Practices on Student Well-Being

Datum
donderdag 30 september 2021 - vrijdag 1 oktober 2021
Bezoekadres
Online

Je kunt je via onderstaande link 'Aanmelden symposium' nog registreren voor symposium. Na registratie ontvang je een mail van noreply@groundcontrol.app om de EUniWell Symposium app van Ground Control te installeren. Het symposium zelf vindt plaats in de webbrowser op https://web.groundcontrol.app. Hier kun je inloggen met je e-mailadres en de pin-code die je in de registratiemail hebt ontvangen. Check hiervoor je inbox. Het is mogelijk om slechts 1 van de 2 middagen deel te nemen, maar voor de volledige ervaring raden we aan beide middagen deel te nemen.

Aanmelden symposium

Er is steeds meer aandacht voor studentenwelzijn. Gedurende de pandemie is studentenwelzijn terecht een prioriteit geworden. Welzijn was daarom ook het thema van onze opening van het academisch jaar

Als onderdeel van EUniWell, de Europese Universiteit voor Welzijn, organiseren de Universiteit Leiden en Semmelweis University dit online symposium om good practices met elkaar te delen. Studenten, studentenbegeleiders, docenten en onderzoekers ontmoeten elkaar op een online platform om kennis over studentenwelzijn uit te wisselen.

Deze kennisuitwisseling geeft deelnemers handvatten om bestaande welzijnsprogramma’s te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Ook is er de gelegenheid om te netwerken en collega’s van de zeven EUniWell-universiteiten te ontmoeten. Meld je aan en werk samen om studentenwelzijn te verbeteren

Bekijk de video

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Programma

Gedurende twee middagen presenteren experts hun good practices en beantwoorden zij vragen in paneldiscussies. Good practices die aan bod komen zijn bijvoorbeeld e-health modules, vakken in het curriculum, ondersteunende diensten, onderzoek en veel meer. Het volledige programma vind je in het Engelstalige agenda-item.

30 september

13:45
Welkom in online lobby
14:00
Interview over EUniWell
14:15
Panelsessie
15:30
Pauze
15:40
Samenvatting van panelsessies met moderators
16:00
Netwerken
16:30
Einde van dag 1

1 oktober

13:45
Welkom in online lobby
14:00
Panelsessies
15:15
Pauze
15:30
Samenvatting van panelsessies met moderators
16:00
Netwerken
16:30
Einde van dag 2

Platform

Voorafgaand aan het symposium kun je de interactieve app voor het symposium installeren op je telefoon. Hier ontvang je informatie over de sprekers, studentenwelzijn en EUniWell. Het symposium zelf kan bekeken worden in je webbrowser op https://web.groundcontrol.app. Na het symposium kun je contactgegevens uitwisselen met andere bezoekers. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik me registreren?
Dat kan hier: https://bit.ly/3obo6KR. Hierna sturen we automatisch een mail met de pin-code waarmee je kunt inloggen (kan heel even duren).

Ik heb geen pin-code ontvangen
Als je je al hebt geregistreerd, maar geen pin-code ontvangen hebt, contacteer dan jelle@groundcontrol.app.

Ik heb problemen met inloggen (of algemene problemen met de app)
Stuur een bericht aan jelle@groundcontrol.app.

Waar vindt het symposium zelf plaats?
Het symposium vindt online plaats in de webbrowser, via https://web.groundcontrol.app. Je kunt hier inloggen met je e-mailadres en pincode.

Organisatie

Universiteit Leiden organiseert het symposium samen met Semmelweis University, in EUniWell-verband. Lees meer over de organisatie in dit interview.

Contact: symposiumstudentwellbeing@SEA.leidenuniv.nl

Contactpersonen voor vragen over de organisatie: Mirella Imthorn: +31638003622 en Jasper Bitter +31 71 527 3332 Contactpersoon voor vragen over het online platform en de app: jelle@groundcontrol.app

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.