Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Leergang Public Affairs Next Level

Datum
maandag 20 september 2021 - maandag 11 oktober 2021
Toelichting
Data: 20 en 27 september en 4 en 11 oktober 2021.
Bezoekadres
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

CPL en Public Affairs Academie presenteren een nieuw verdiepend programma voor ervaren PA-professionals. Dit najaar bieden het Centre for Professional Learning (CPL) van Universiteit Leiden en de Public Affairs Academie samen een uniek programma voor senior public affairs-professionals. De Leergang ‘Public Affairs Next Level’ verdiept, verrast en verbindt. Deelname bied je dé mogelijkheid om nu eens echt die volgende stap te zetten.

Vier dagen, vier thema's

Verspreid over vier dagen reikt dit programma vier brede thema’s aan om senior PA-professionals te voeden, te prikkelen en te inspireren. Centraal staan de volgende thema’s: leiderschap en beïnvloeding; netwerken en coalities; Big Data en data-gedreven belangenbehartiging; en de toekomst van Public Affairs. Naast wetenschappelijke bijdragen en ervaren praktijksprekers is er ruimte voor inbreng van eigen casuïstiek en ga je in gesprek met de docenten en de andere deelnemers over je eigen rol en groei. Na afloop ontvang je een certificaat van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over de Leergang Public Affairs Next Level

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.