Universiteit Leiden

nl en

Festival

Opening Facultair Jaar (Geesteswetenschappen)

Datum
woensdag 8 september 2021
Tijd
Bezoekadres
Hortus botanicus
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Welkom op de campus!

Na meer dan een jaar elkaar niet gezien te hebben, mogen we dit jaar voor onderwijsactiviteiten vaker naar de campus: welkom (terug)! Om je welkom te heten in dit nieuwe collegejaar zijn er daarom op woensdag 8 september verschillende kraampjes met kleine snacks rondom de gebouwen van Geesteswetenschappen in Leiden en op donderdag 9 september bij de Schouwburgstraat in Den Haag

Weerzien met collega's, met hapjes en drankjes

Het Faculteitsbestuur nodigt alle medewerkers uit voor een weerzien in de openlucht bij de opening van het facultaire jaar op woensdag 8 september vanaf 16:00 uur in de Hortus botanicus. De bijeenkomst vindt buiten plaats, op een 'doorlooplocatie' en zowel de Hortus botanicus als de cateraar heten ons van harte welkom.

Warm welkom door decaan Mark Rutgers

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Facultaire Onderwijsprijs

Jaarlijks ontvangt een uitblinkende docent de Facultaire Onderwijsprijs. Docenten worden voorgedragen door studenten en een jury bepaalt wie de prijs ontvangt. De prijs wordt uitgereikt tijdens de opening van het facultaire jaar. De genomineerden voor 2021 zijn Dorie Nielen (Russische studies), Kirsty Rolfe (Engelse taal en cultuur), Noa Schonmann (Midden-Oostenstudies) en Anna Tummers (Kunstgeschiedenis). Lees het interview met de genomineerden over hun lesmethodes.

V.l.n.r. Dorie Nielen, Kirsty Rolfe, Noa Schonmann en Anna Tummers
V.l.n.r. Dorie Nielen, Kirsty Rolfe, Noa Schonmann en Anna Tummers

De bijeenkomst is binnen de voor de Hortus geldende regels georganiseerd. 

Er zijn ook vegetarische hapjes, zoals Turkse pizza en een broodje geroosterde groenten.

Let op, de ingang is het grote hek aan het Paterstraatje!

Inmiddels hebben zich al bijna 400 collega's aangemeld. Kom je ook? 

 

Plattegrond OFJ 2021-2022
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.