Universiteit Leiden

nl en

Prinsjesbelang

Datum
maandag 20 september 2021
Tijd
Bezoekadres
Wijnhaven
Turfmarkt 99
Den Haag

In het kader van het Prinsjesfestival vindt dit jaar voor de vijfde keer Prinsjesbelang plaats. Prinsjesbelang gaat over belangenbehartiging als onderdeel van het democratisch proces. Ook dit jaar staat de uitzending van WNL Haagse lobby volledig in het teken van Prinsjesbelang met als centraal thema ‘bouwen aan vertrouwen.’ Passend bij dit thema gaan drie vooraanstaande personen uit het bedrijfsleven, de rechtspraak en de politiek onder leiding van Martijn de Greve met elkaar in gesprek over hoe we het vertrouwen in de democratie kunnen versterken en welke rol leiders in deze transitie spelen. Een van de sprekers is Arco Timmermans, Bijzonder Hoogleraar Public Affairs.

Het is mogelijk om Prinsjesbelang live bij te wonen onder het genot van een hapje en een drankje en vragen te stellen aan de panelleden. De uitzending vindt op 20 september a.s. plaats bij de Universiteit Leiden campus Wijnhaven (Turfmarkt 99 in Den Haag) van 12.00 tot 14.00 uur.
 
Aanmelden is i.v.m. de geldende coronamaatregelen gewenst maar niet verplicht. Dit kan door een mail te sturen naar s.ahmed@dr2.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.