Universiteit Leiden

nl en

Praktische training in het werken met Feedbackfruits: tools voor (peer-)feedback

Datum
maandag 13 september 2021
Tijd
Bezoekadres
Online (MS Teams)

Tijdens deze training leer je hoe je met FeedbackFruits (FbF) kunt werken binnen jouw cursus. In de online bijeenkomst bekijken we in Brightspace wat de mogelijkheden van FeedbackFruits zijn, en hoe je deze in jouw cursus kunt gebruiken. 

Je maakt kennis met enkele van de tools in FbF en ziet hoe de tools in Brightspace worden weergegeven; zowel voor docenten als studenten. Er is ook tijd om vragen te stellen, en er is een korte pauze.

Programma

In deze training wordt ongeveer de helft van de tools in FbF behandeld: dit zijn de tools voor peer-feedback. 

Het programma in grote lijnen:
1.    Overzicht van de tools met hun belangrijkste toepassingen en mogelijkheden
2.    Demonstratie in Brightspace: hoe werken de tools voor studenten en docenten
       5 minuten pauze
3.    Praktijkoefening: werken met een van de tools als student 
4.    Demonstratie: een FeedbackFruits-activiteit toevoegen aan jouw cursus
5.    Q&A

Inschrijven

Deelname aan de training is gratis. Schrijf je via dit formulier in.
Je krijgt toegang tot de MS Teams-omgeving via deze link of met de volgende Team-code: x2j6ogx. Daar vind je extra informatie en een gebruikersgroep waarin je vragen over de tools kunt stellen en beantwoorden.

Wat is FeedbackFruits?

FeedbackFruits (FbF) is een online platform dat samenwerking, communicatie en blended learning ondersteunt. Het platform bevat een serie tools met verschillende toepassingen, maar al deze tools vergemakkelijken en bevorderen de interactie tussen studenten en docenten, en tussen studenten onderling. De tools bieden docenten veel eenvoudige mogelijkheden om hun cursussen een actief karakter te geven, waarbij studenten centraal staan in het leerproces. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de tools in FeedbackFruits, zie de pagina Tool Overview op de website van FbF.
Ook staat er uitgebreide informatie in het Helpcentrum. Gebruikers kunnen daar ook vragen stellen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.