Universiteit Leiden

nl en

Event

FestiWell: Taking Well-Being Forward

Datum
dinsdag 19 oktober 2021 - woensdag 20 oktober 2021
Bezoekadres
Online

Deelnemen aan FestiWell

Doe mee aan het online programma
Discover the EUniverse
#FestiWell: online event 19 & 20 oktober 2021

Neem deel, vier en ontdek de mogelijkheden van EUniWell

Tijdens FestiWell lichten we onderzoek, onderwijs en manieren hoe we welzijn kunnen creëren, bevorderen en stimuleren uit. Met als centrale thema 'Taking Well-Being Forward’. 

Leer EUniWell kennen

Tijdens deze twee dagen leer je de gemeenschap van EUniWell kennen. Neem deel aan het gesprek over welzijn. Vier met ons het 1e jaar EUniWell en ontdek de mogelijkheden om betrokken te raken en blijven bij onze Europse Universiteit voor Welzijn. 

Wat we gaan doen

Het programma voor deze twee dagen staat in het teken van:

  • Verkennen wat welzijn voor ons kan betekenen aan onze universiteit en de betrokken partner universiteiten van EUniWell en daarbuiten. 
  • Vieren wat er tot nu toe is bereikt en manieren laten zien waarop studenten en personeel de komende jaren kunnen meedoen om EUniWell verder te brengen.
  • Benadrukken hoe onze universiteiten bijdragen tot welzijn door onderzoek en onderwijs, maar ook wat hun waarden en acties opleveren buiten de laboratoria en collegezalen.

Bekijk het hele programma voor dinsdag 19 en woensdag 20 oktober 2021 voor FestiWell.

Aanmelden FestiWell

Alle FestiWell events zijn gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig. Houd alvast de tijden vrij in jouw agenda.

Aanmelden (niet verplicht)
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.