Universiteit Leiden

nl en

Healthy University Week: Time to recharge!

Datum
maandag 25 oktober 2021 - vrijdag 29 oktober 2021
Bezoekadres
Online

Van 25 t/m 29 oktober is het Healthy University Week bij de Universiteit Leiden en het LUMC. Een week vol activiteiten om onze medewerkers fysiek en mentaal fit te houden. Doe mee met onze dagelijkse online energizers of volg een lunchlezing over waarom het essentieel is om tijd te besteden aan rechargen. Ook kun je je inschrijven voor een van onze workshops over manieren om stress te verminderen, je energie te beheersen of je mentale veerkracht te vergroten.

Het volledige programma staat nu online. Schrijf je snel in want voor sommige activiteiten zijn de plaatsen beperkt. Alle activiteiten zijn gratis voor medewerkers van de Universiteit Leiden en het LUMC.

Rooster en inschrijven
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.