Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Opening Leren met de Stad | Op Locatie

Datum
maandag 25 oktober 2021
Tijd
Bezoekadres
Het Gebouw
Arubapad 2
Leiden

Leren met de Stad | Op Locatie is een initiatief van de Gemeente Leiden, Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. Vanuit deze fysieke locatie in Leiden Noord werken studenten van beide kennisinstellingen aan maatschappelijke vraagstukken als onderdeel van hun studie. Op deze manier kunnen zij een bijdrage leveren aan de stad Leiden en tegelijkertijd in de praktijk leren. Ze doen dit zoveel mogelijk samen met bewoners en partnerorganisaties. 

De opening is op 25 oktober van 14.30 tot 16.00 uur in Het Gebouw aan het Arubapad 2, te Leiden. Tijdens deze middag zullen we op een interactieve en informatieve manier een inkijkje geven in wat Leren met de Stad | Op Locatie doet en waarom, met wie en voor wie we dat doen. We zijn heel blij dat de Leidse wethouder Paul Dirkse van Kennis, Onderwijs, Sport en Financiën aanwezig wil zijn en onze locatie officieel wil openen. Ook Joeri van den Steenhoven, lid van het college van bestuur van Hogeschool Leiden, zal aanwezig zijn tijdens de opening, net als Hester Bijl, rector magnificus van de Universiteit Leiden. 

Op 8 februari 2021 is Leren met de Stad | Op Locatie officieel van start gegaan, maar vanwege de maatregelen rondom het coronavirus konden we de locatie niet eerder fysiek openen. We kijken er enorm naar uit om dat nu wel op feestelijke wijze te doen. Na afloop, om 16.00 uur is er een aansluitende borrel om de opening met elkaar te vieren. 

Vier jij met ons de opening? Meld je dan hier aan. Aangezien onze opening een evenement betreft hanteren we een maximaal aantal bezoekers van honderd personen en zullen wij bij binnenkomst QR-codes checken via de CoronaCheck app. Dit houdt in dat je gevaccineerd moet zijn, hersteld moet zijn van corona of een recente negatieve coronatest moet hebben. We hopen je dan te zien!

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.