Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur

Kennismakers: kruisbestuiving tussen kunst en wetenschap

Datum
zaterdag 13 november 2021 - zondag 14 november 2021
Bezoekadres
Hooglandse Kerkplein
Leiden

De makers van Leids kunstenaarscollectief Stichting ROEM hebben een nieuw project: Kennismakers. In dit project werken jonge makers (18 tot 30 jaar) samen met studenten van de Universiteit Leiden aan een onderzoek met een onderwerp naar keuze. Het doel van deze samenwerking? Kruisbestuiving tussen twee werelden: kunst en wetenschap. 

De resultaten van deze onderzoeken worden tijdens de Art Science Week in een grote kas op het Hooglandse Kerkplein gepresenteerd. Rondom de expositie organiseert Stichting ROEM een groot evenement, waarbij ze bezoekers meeneemt in het thema door middel van lezingen, workshops en interactieve rondleidingen. Het evenement inclusief alle activiteiten is gratis toegankelijk. 

Crowdfunding 

Om het evenement te realiseren heeft Stichting ROEM een crowdfunding gestart. Vind jij net als Stichting ROEM dat kunst en wetenschap voor iedereen is? Steun dit project via de website van Stichting ROEM.

Kennismakers

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.