Universiteit Leiden

nl en

Leiden Research Support Network - Online @ FGGA

Datum
dinsdag 23 november 2021
Tijd
Bezoekadres
Online, via Zoom

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de faculteit FGGA in Den Haag? En ben je onderdeel van de Research Support Staff? Bezoek dan Leiden Leiden Research Support Network Online @ FGGA. We zullen support staff van de faculteit en van het jonge instituut ISGA ontmoeten. Silviu Piros is sinds oktober Senior Grant Advisor bij ISGA en geeft een interactieve presentatie over kansen en strategie. En we onderzoeken de vraag: Welke rol heeft Research Support Staff in het bereiken van strategische doelen?

De online sessie wordt afgesloten met een gezellige en informatieve pubquiz.

Wil je hierbij zijn?

Nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds op lrs-event@bb.leidenuniv.nl. Deelnemen kan ook direct via onderstaande link.

Naar de Zoomsessie
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.