Introductie online event platform Let's Get Digital

dinsdag 14 december 2021
Online

Denk jij na over het organiseren van een online conferentie of evenement? Universiteit Leiden heeft een speciaal platform hiervoor aangeschaft: Let's get digital. Met dit platform geef je eenvoudig een professionele look en feel aan jouw online event. Je verwelkomt de bezoekers, je kunt een live stream uitzenden en webinars hosten. Er is zelfs een mogelijkheid tot netwerken en online speeddaten. Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de online introductiesessie van het platform op 14 december.
Moderator Jasmijn Mioch laat je kennismaken met het platform en je kunt al je vragen stellen.

09:00
09:10
'Alles wat je wilt weten over Let's Get Digital', Interview met Mirella Imthorn van het Evenementenbureau Universiteit Leiden en Maaike Westerman van Lets Get Digital
09:30