Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Lezing onderdeel van serie

EUniWell Open Lecture Series: Well-being, Education and Young Refugees

Datum
donderdag 27 januari 2022
Tijd
Bezoekadres

Online (zoom)

Heeft al plaatsgevonden

In het kader van de EUniWell Open Lecture Series spreekt dr. Jennifer Allsopp online over 'Well-being, Education and Young Refugees' op donderdag 27 januari, 14:00 CET / 13:00 GMT.

Over de 'Open Lectures Serie'

EUniWell heeft een reeks open lezingen gelanceerd over het thema 'Onderzoek naar welzijn'. EUniWell is ontstaan vanuit de gedeelde ambitie om een Europese universiteit te creëren voor het welzijn van iedereen. Om dit te bereiken moeten we niet alleen nieuwe kennis genereren maar deze ook communiceren en mogelijkheden creëren om deze uit te wisselen met elkaar.

Algemene informatie over de lezingen

  • Sprekers & onderwerpen: erkende academici, wetenschappers en pedagogen van partneruniversiteiten van EUniWell presenteren goed onderbouwde analyses van welzijnsvraagstukken en nieuwe bevindingen presenteren die verband houden met een van de 4 focusgebieden van EUniWell.
  • Format: lezingen en presentaties vinden live plaats en/of in live gestreamde webinars met een vraag- en antwoordsessie. Zie de programmabeschrijvingen voor meer informatie.
  • Deelname: alle geïnteresseerden worden uitgenodigd om de lezingen bij te wonen. De toegang is gratis.

Meer informatie

Bekijk de speciale webpagina voor meer informatie over deze lezing en de andere lezingen uit de reeks. Reserveer de data alvast in jouw agenda.

Website EUniWell: Open Lectures Serie
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.