Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Gastlezing - Benedikt Franke over de Europese veiligheid en wereldorde

  • Benedikt Franke
Datum
maandag 25 april 2022
Tijd
Bezoekadres
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
2.02

De Honours Class 'A Better World is Possible' opent de deuren voor een exclusief gastcollege met Benedikt Franke, CEO van de Munich Security Conference. Tijdens deze lezing zal dr. Franke zijn inzichten delen in de huidige veiligheidsuitdagingen, hoe de oorlog tussen Rusland en Oekraïne de toekomst van de Europese veiligheid en de wereldorde zal beïnvloeden, en wat de kansen zijn voor diplomatie om dit conflict op te lossen. Hoe kunnen we, met de huidige veiligheidsuitdagingen in het achterhoofd, bijdragen aan een betere wereld?

Benedikt Franke

Moderator

Moderator:  Professor Joachim Koops en Sophie Vériter.

Voertaal: Engels

Meer informatie op de Engelse pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.