Universiteit Leiden

nl en

Symposium | Leiden2022

Global Impact in Health Symposium

Datum
maandag 30 mei 2022
Tijd
Bezoekadres
Hybride

Meld je aan voor het Global Impact in Health Symposium

Opening event Life Sciences & Health Week – Leiden2022

Hoe zorgen we ervoor dat lokale innovaties en onderzoek wereldwijd impact hebben? Hoe creëren we een omgeving die de interactie tussen academische, publieke en private partijen hier in Leiden, en belangrijker nog, wereldwijd, bevordert? Het is slechts een aantal vragen dat tijdens het ‘Global Impact in Health’ symposium de revue passeert. Het symposium vindt plaats op maandag 30 mei van 10:00 tot 16:30u. Lees hieronder meer over het symposium en hoe je deel kunt nemen!

Het Global Impact in Health symposium is de officiële opening van de European Life Sciences & Health Week (LSH Week). Meer informatie over deze week vind je op de website van het Leiden Bio Science Park. Het Global Impact in Health symposium wordt georganiseerd door LUMC Global en diverse partners. Tijdens dit hybride symposium zoomen we in op het belang van wereldwijde samenwerkingen tussen academische, publieke en private partijen om de grootste (gezondheids)zorguitdagingen van onze tijd aan te gaan. Zo zullen we dieper ingaan op thema’s als vaccinontwikkeling, cross-sector- en grensoverstijgende samenwerkingen in health data science. Doordat er fysiek maar beperkt ruimte is hebben we besloten om het symposium hybride op te zetten. Zo kunnen alle geïnteresseerde individuen online deelnemen!

Het symposium is onderdeel van Leiden2022 en biedt ons de gelegenheid om al het prachtige werk in Leiden binnen Life Sciences & Health uit te lichten. Leiden is een internationaal erkend hub voor Life Sciences & Health door zijn grote concentratie van bedrijven op het park, waaronder ook meerdere internationaal gerenommeerde onderzoekinstellingen, zoals sleutelspeler het LUMC.

Meld je hier aan en bekijk het programma op de LUMC Global-website!    

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.