Universiteit Leiden

nl en

Informatiebijeenkomst vooraanmelding Veni-subsidie

Datum
donderdag 16 juni 2022
Tijd
Bezoekadres
Online (MS Teams)

Op 16 juni organiseert het Grant Development Office een online bijeenkomst waar de vooraanmelding voor komende Veni-call, wordt toegelicht. Waaronder het narratief CV. Daarnaast delen een Veni-laureaat en NWO-commissielid, hun ervaringen. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

De deadline voor de vooraanvraag is 6 september 2022.

Nieuw dit jaar, is dat de vooraanvraag ook voor het ENW-domein geldt, waardoor alle domeinen gelijk worden getrokken.

Aanmelden

Je ontvangt een bevestiging met daarin een link naar de online bijeenkomst.

Meld je aan via Teams

NWO-Talentprogramma

Het NWO-Talentprogramma bestaat uit drie financieringsvormen (Veni, Vidi, Vici), afgestemd op verschillende fasen in de wetenschappelijke carrière van onderzoekers. Het financieringsinstrument maakt het mogelijk onderzoek naar eigen keuze te doen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.