Universiteit Leiden

nl en

Lunchbyte

LTC Lunchbyte: Faciliteiten voor eerste-generatie-studenten

Datum
donderdag 19 mei 2022
Tijd
Bezoekadres
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
C.020 en online

Eerste-generatie-studenten staan tijdens hun studietijd vaak voor verschillende uitdagingen. Aansluiting vinden bij andere studenten maar ook leren studeren en soft skills ontwikkelen in commissies en besturen is voor deze groep minder vanzelfsprekend. Hoe kunnen wij als faculteit zorgen voor de juiste faciliteiten, communicatie en informatie, zodat ook deze groep studenten zich volop kan ontwikkelen? 

Donderdag 19 mei, van 12.00 tot 12.45 uur gaan we onder genot van een lunch samen in gesprek over welke voorzieningen essentieel zijnvoor deze eerste-generatie-studenten. Met elkaar delen we ervaringen en bespreken we toekomstige mogelijkheden. Welke handvatten kunnen wij deze groep studenten bieden? 

De input van deze bijeenkomst zal een bijdrage leveren aan het programma dat ontwikkeld wordt voor eerste-generatie-studenten in de bachelor, startend in september 2022. 

Wij nodigen je van harte uit deel te nemen aan het gesprek. De lunchbyte richt zich op alle docenten en onderwijs medewerkers binnen de FdR en is voor iedereen toegankelijk. 

De lunchbyte zal plaatsvinden in C.020 (KOG) en is ook hybride bij te wonen via de LTC | Learning and Teaching Community (MS Teams). U kunt zich aanmelden voor de lunchbyte via de volgende link: https://fd24.formdesk.com/universiteitleiden/lunchbytemei

Er zal voor lunch worden gezorgd.

Deze Lunchbyte wordt gehost door Susanne Deen, coördinator Diversiteit & Inclusie & Student Wellbeing Officer FdR.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.