Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Lecture part of a series

EUniWell Open Lecture Series | Teaching of primary education teachers on European citizenship, environment and migration

  • Dr. Virginie Chaillou-Atrous
Datum
donderdag 9 juni 2022
Toelichting
Tijdstip en link voor deelname volgen.
Bezoekadres
online

In het kader van de EUniWell Open Lecture Series spreekt Dr. Virginie Chaillou-Atrous over 'Teaching of primary education teachers on European citizenship, environment and migration' op donderdag 9 juni 2022, tijdstip volgt.

Over de 'Open Lecture Series'

EUniWell heeft een reeks open lezingen gelanceerd over het thema 'Onderzoek naar welzijn'. EUniWell is ontstaan vanuit de gedeelde ambitie om een Europese universiteit te creëren voor het welzijn van iedereen. Om dit te bereiken moeten we niet alleen nieuwe kennis genereren maar deze ook communiceren en mogelijkheden creëren om deze uit te wisselen met elkaar.

Algemene informatie over de lezingen

  • Sprekers & onderwerpen: erkende academici, wetenschappers en pedagogen van partneruniversiteiten van EUniWell presenteren goed onderbouwde analyses van welzijnsvraagstukken en nieuwe bevindingen presenteren die verband houden met een van de 4 focusgebieden van EUniWell.
  • Format: lezingen en presentaties vinden live plaats en/of in live gestreamde webinars met een vraag- en antwoordsessie.
  • Deelname: alle geïnteresseerden worden uitgenodigd om de lezingen bij te wonen. De toegang is gratis.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.