Universiteit Leiden

nl en

Feestelijke opening Arsenaal

Datum
maandag 13 juni 2022
Tijd
Bezoekadres
Arsenaal
Arsenaalstraat 1
2311 CT Leiden

Het Arsenaal is als onderdeel van de Humanities Campus gerenoveerd. De verbouwing startte in 2019, en werd begin 2020 afgerond. De buitenzijde van het monumentale Arsenaal is verduurzaamd en tegelijkertijd authentiek gebleven. Het interieur heeft een flinke transformatie ondergaan. Een feestelijke opening is gepland op maandag 13 juni om 16.00 uur. 

Het Arsenaal is aan het begin van de coronacrisis in gebruik genomen door medewerkers van de instituten LUCAS en LUCL. Een officiële opening, zoals indertijd ook bij het P.J .Veth, was eerder nog niet mogelijk. De feestelijke opening is gepland op maandag 13 juni om 16.00 uur. De officiële openingshandeling start om 16.30 uur precies. De ontvangst, openingshandeling en borrel zal in de studielounge van het Arsenaal plaatsvinden. 

Alle medewerkers zijn van harte welkom bij de feestelijke opening. Meld je wel van te voren aan via het online formulier.

Aanmelden

Nieuwe werkomgeving in het Arsenaal

Tijdens de borrel is er gelegenheid tot rondlopen, vragen stellen en bekijken van de werkomgeving. Zoals je weet is de werkomgeving van het Arsenaal ingericht volgens de regels van het nieuwe werken, maar nog niet helemaal volgens de nieuwe werkpleknorm. Overleggen gebeurt niet meer op de werkkamers, maar op overlegplekken die te reserveren zijn. De werkkamers worden veelal gedeeld. Medewerkers konden zelf aangeven hoeveel kasten of boekenplanken zij in hun kamer wilden. Lees meer over de nieuwe werkomgeving in het Arsenaal.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.