Universiteit Leiden

nl en

Social Citizenship & Migration: presentatie van drie toegekende onderzoekssubsidies

Datum
woensdag 1 juni 2022
Tijd
Bezoekadres
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
Zaal
148

Het interdisciplinaire onderzoeksprogramma ‘Social Citizenship & Migration’ heeft onlangs drie grote onderzoekssubsidies ontvangen, toegekend door zowel Nederlandse als Europese instellingen (NWA en Horizon Europe) van in totaal zo’n 10 miljoen euro. Op woensdag 1 juni presenteren de ontvangers van deze subsidies het onderzoek en de activiteiten in het kader van deze toegekende projecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de projecten en over de ervaringen van de sprekers met dergelijke grote consortiumsubsidieaanvragen.

Dit bericht gaat verder in het Engels.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.