Universiteit Leiden

nl en

LTC Lunchbyte: Schrijfvaardigheid met Ghislaine Voogd

Datum
donderdag 7 juli 2022
Tijd
Bezoekadres
N.t.b.

Graag nodigen wij van de Learning & Teaching Community jullie uit voor de LTC Lunchbyte Schrijfvaardigheid op donderdag 7 juli, 12.00-13.00 uur. De laatste lunchbyte van dit academische jaar alweer: time flies!

'Tijdens de lunchbyte zal ik, Ghislaine Voogd, een korte presentatie geven over mijn voormalige werkzaamheden binnen de Faculteit voor Wiskunde en Natuurwetenschappen. Gedurende mijn tijd aan W&N heb ik een nieuwe leerlijn voor schrijfvaardigheid opgezet binnen de opleiding Life Science & Technology. Hierna zullen wij met elkaar in discussie gaan, onder andere over de rol van de docent wanneer het neerkomt op schrijfvaardigheid en oplossingen die mogelijk positief bijdragen aan de schrijfvaardigheid van studenten. Wij merkten dat dit thema erg speelt onder docenten dus het leek ons een mooie afsluiter voor dit jaar. Ik hoop je te zien op donderdag 7 juli!'

De locatie van de lunchbyte wordt z.s.m. bekendgemaakt. De lunchbyte vindt waarschijnlijk plaats in een hybride zaal op de begane grond van het KOG.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.