Universiteit Leiden

nl en

NWO Vidi informatie bijeenkomst (webinar)

Datum
donderdag 25 augustus 2022
Tijd
Bezoekadres
Online

Het Grant Development Team organiseert een informatiebijeenkomst op 25 augustus van 10.00-12.00 voor de aankomende NWO Vidi call met als deadline 4 october 2022. De Vidi is voor onderzoekers die 3-8 jaar na afronding van hun promotie postdoctorale onderzoekservaring hebben gedaan en hebben laten zien dat ze onafhankelijk innovatieve onderzoeksideeen hebben gegenereerd en uitgevoerd. Ben jij een onderzoeker die in aanmerking komt en er over denkt een voorstel te gaan schrijven? Schrijf je dan in en leer alles over de details van de call. Verder komt het ‘narrative cv’ aan bod, wat verstaan wordt onder ‘key output’ en kun je leren van de ervaring van een Vidi laureaat en Vidi commissielid. Er is ook voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. We zullen je ook een overzicht geven van de aanwezige ondersteuning voor het schrijven van de aanvraag , het verkrijgen van de inbeddingsgarantie, en secties over budget, data management en kennisbenutting. Aan het einde van de sessie heb je een goed beeld van de verwachtingen voor een Vidi kandidaat en voorstel en kun je aan de slag als dit het juiste moment voor jou is. 

Voorlopig programma

  • 10:00 Welkom & Informatie over de call en ondersteuning
  • 10:30 Ervaringen laureaat 
  • 11:00 Ervaringen commissielid 
  • 11.30 Q & A 
  • 12.00 Sluiting

NWO-Talentprogramma

Het NWO-Talentprogramma (voorheen Vernieuwingsimpuls) biedt persoonsgebonden financiering aan talentvolle, creatieve onderzoekers. Het financieringsinstrument maakt het mogelijk onderzoek naar eigen keuze te doen. Het Talentprogramma omvat drie financieringsvormen (Veni-Vidi-Vici), afgestemd op verschillende fasen in de wetenschappelijke carrière van onderzoekers.

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar. Je ontvangt een bevestiging met daarin een link naar de online bijeenkomst.

Aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.