Universiteit Leiden

nl en

Leiden AI-week

AI versus de vlammen

  • Minecraft
Datum
maandag 5 september 2022
Tijd
Bezoekadres
Pop Up Museum Kopermolen
Standerdmolen 35-37
Leiden
Een Minecraft dorp dreigt in vlammen op te gaan! Red het dorp met kunstmatige intelligentie en voorspel waar de volgende brand uitbreekt. Zo kan je de verspreiding van branden voorkomen en het bos weer tot leven brengen.

Op 5 september kan je in het Pop-up Museum in de Merenwijk van alles leren over kunstmatige intelligentie. Tijdens deze gratis workshop duiken we in de wereld van Minecraft en leer je door te programmeren hoe AI gebruikt kan worden om de toekomst te voorspellen.

De workshop is bedoeld voor kinderen van 10 tot 14 jaar oud en duurt ongeveer een uur. Hij wordt drie keer gegeven: om 15:30, om 17:30, en om 19:30. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus meld je aan via dit formulier!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.