Introductiebijeenkomst

Introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers (voertaal: Nederlands)

woensdag 14 september 2022
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Restaurant

Je wist misschien al dat de universiteit bestaat uit 7 faculteiten, ca. 5000 medewerkers en meer dan 20.000 studenten. Maar weet je ook waar het motto ‘Praesidium Libertatis’ vandaan komt? Wat het zweetkamertje is en waar het zich precies bevindt? En met welke actuele onderwerpen de universiteit momenteel in de belangstelling staat? Bij de introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers leer je de universiteit echt kennen.

Introductiedag nieuwe medewerkers

Schrijf je in voor een introductiedag via Self Service. Log in met je ULCN account.

Aanmelden

Heb je (nog) geen toegang tot Self Service? Schrijf je dan in via het online inschrijfformulier.

Programma

Het College van Bestuur vindt het belangrijk dat je niet alleen bekend raakt met je nieuwe werkplek, maar ook met de ambities en tradities van de oudste universiteit van Nederland. Daarom organiseert de universiteit vier keer per jaar een introductiedag voor nieuwe medewerkers. Tijdens deze dag staan de volgende onderwerpen op het programma:

• Welkom en kennisquiz
  • 2 inspiratiesessies
  • een speeddate met je nieuwe collega’s
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Q & A met een College van Bestuur-lid

Ervaringen van collega's

Veel van je collega's gingen je al voor en woonden de introductiedag bij. Een greep uit hun ervaringen: