Universiteit Leiden

nl en

Nieuwe NWO Open Competitie SSH Voorlichting op 22 September

Datum
donderdag 22 september 2022
Tijd
Bezoekadres
Online (MS Teams)

Het NWO gebied SGw heeft recentelijk haar Open Competitie substantieel hervormd. Op 22 september, tussen 10.00 en 11.30, wordt een voorlichting gegeven over de nieuwe vormen XS en M van de Open Competitie SGw. Deze twee subsidie-instrumenten zijn geschikt voor jonge en meer ervaren onderzoekers (mid-career) in de Sociale Wetenschappen en Humaniora, en bieden de kans om een onderzoek naar eigen keuze te realiseren.

De voorlichting beslaat de doelstellingen van de nieuwe subsidie-instrumenten, wie ervoor in aanmerking komt, en de criteria waarop een aanvraag zal worden beoordeeld, zodat men een algemeen idee heeft van deze nieuwe regelingen en beter in staat is een succesvolle aanvraag in te dienen. Aan het einde van de voorlichting zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen, en over dit subsidie-instrument na te praten.

De voorlichting wordt gegeven door Dr. Nick Ollivere, grant advisor voor de Social Wetenschappen en Humaniora binnen het Grant Development Team, SAZ. De voertaal is engels.

Aanmelden kan hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.