Universiteit Leiden

nl en

Opening Facultair Jaar

Opening Facultair jaar 2022-2023

Datum
woensdag 7 september 2022
Tijd
Bezoekadres
Hortus botanicus
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Beste collega,

Ik hoop dat je van een heerlijke vakantie hebt kunnen genieten.

Inmiddels hebben zich meer dan 200 collega’s aangemeld voor de opening van ons facultaire jaar. Graag breng ik met jullie allen een toost uit, op het nieuwe jaar én op de docent van het jaar 2021-2022, die daar bekend wordt gemaakt.

Mocht je je dus nog niet ingeschreven hebben, dan hoop ik dat je dat nu alsnog doet. Met het oog op de catering verzoek ik je je via onderstaande knop in te schrijven. Doet de link het niet? Plak dan de volgende tekst handmatig in je browser: formdesk.com/universiteitleiden/fgw_ofj_2022-2023 of meld je aan bij de ingang op locatie!

Graag ontvang ik je woensdag 7 september vanaf 16:00 uur in de Hortus botanicus.

Namens het Faculteitsbestuur,

Mark Rutgers
Decaan Faculteit Geesteswetenschappen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.