Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Nacht van de Lobbyist 2022

Datum
donderdag 10 november 2022
Tijd
Bezoekadres
Spuiplein 150
2511 DG Den Haag

Op donderdag 10 november organiseren de Public Affairs Academy en de Universiteit Leiden de tweede editie van de Nacht van de Lobbyist. Tijdens deze avond dompelen belangenbehartigers, beleidsmakers, wetenschappers, studenten en andere geïnteresseerden zich onder in de wereld van de lobby.  Met als doel het samenbrengen van wetenschap en praktijk, kennis en nieuwe inzichten delen en de rol van lobby binnen onze democratie bespreekbaar maken. 

Wat is de rol van de lobbyist in Den Haag? Hoe is het vakgebied in de loop der jaren veranderd? Hoeveel inspraak heeft de burger in de politiek? En wat betekent de polarisatie voor het werk van lobbyisten? Deze en nog veel meer vragen zullen centraal staan tijdens de Nacht van de Lobbyist!


Donderdag 10 november, Amare Den Haag. 
Meer informatie en aanmelden

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.