Universiteit Leiden

nl en

LRS webinar: Research Support Knowledge base and Teams environment

Datum
maandag 21 november 2022
Tijd
Bezoekadres
Online webinar

Deelnemen

Vooraf aanmelden is niet nodig. Klik volgende week op onderstaande button om deel te nemen

Zoom link

In dit webinar presenteren we onze nieuwe Research Support Knowledge Base. Je krijgt  een rondleiding door het gloednieuwe platform voor onderzoeksondersteuners van de verschillende ondersteuningsgebieden. Het platform biedt een plek om met elkaar in contact te komen, kennis te delen, samen te werken en vragen te stellen over onderzoeksondersteuning.

Spreker: Sieger van den Aardweg (SAZ), community manager Research Funding Community

  •    Welkom
  •    Introductie communities
  •    Introductie platforms en virtuele tour
  •    Q&A
  •    Afsluiting

Meer evenementen 

Het webinar is onderdeel van een reeks evenementen die jaarlijks worden georganiseerd door het programma Leiden Research Support (LRS). Tijdens de LRS-evenementen bouwen onderzoeksondersteuners met elkaar aan een sterk Research Support Network. Bekijk hier de kalender voor een overzicht van de aankomende evenementen. Interessant of relevant voor jou? Noteer de data alvast in je agenda. We zien je graag! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.