Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Exploring Open-World Visual Understanding with Deep Learning

  • N. Pu
Datum
donderdag 8 december 2022
Tijd
Bezoekadres
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Summary

We are living in an information era where the amount of image and video data increases exponentially. It is important to develop intelligent visual understanding systems to satisfy our need for searching information of interest. An important example of such a system that, with the current increasing concern for public security, is urgently required, is an automated person Re-Identification (ReID) system. This thesis mainly focuses on exploring ReID systems via deep learning methods. To enable ReID systems to meet the so-called open-world challenges, we explore three themes that are challenging yet practical in real application scenarios: lifelong learning, unsupervised domain adaptation and cross-modality challenge. Furthermore, this thesis provides numerous experiments and in-depth analysis, which can help motivate further research on the three research themes.

Promotor(en)

  • Prof.dr. M.S. Lew
  • Prof.dr. A. Plaat

Proefschriften

Ongeveer een week na de promotie zijn proefschriften van Leidse promovendi digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen (alleen journalisten)

071 - 527 1521
nieuws@leidenuniv.nl 

Algemene informatie

Bureau Pedel
pedel@bb.leidenuniv.nl
071 527 7211

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.