Universiteit Leiden

nl en

Lezing

LTA lunch lecture - Gamification in Higher-Ed: Promises, Practices, and Pitfalls

Datum
dinsdag 21 februari 2023
Tijd
Toelichting
De voertaal van deze lunchlezing is Engels.
Bezoekadres
Restaurant Faculty Club
Rapenburg 73
Leiden

In deze lunchlezing zal Florian Schneider reflecteren op zijn vijfjarige LTA-project over gamification in East Asian Studies. De voertaal van deze lunchlezing is Engels. Meer informatie vind je daarom op de Engelstalige pagina van dit evenement.

De Lunchlezing is een initiatief van de Leiden Teachers' Academy (LTA) en is bedoeld voor docenten die hun onderwijs willen verbeteren. Voor een (vegetarische) lunch wordt gezorgd. In verband met de catering is aanmelden (tot 17 februari 2023) noodzakelijk.

Woon je de lezing liever online bij? Dat kan!

Klik hier om deel te nemen via Teams
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.