Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Leergang Public Affairs Next Level

Datum
maandag 15 januari 2024
Toelichting
4 sessies
Bezoekadres
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

De Leergang ‘Public Affairs Next Level’ verbreedt Public Affairs kennis en biedt nieuwe inzichten en verbinding met een groep collega’s die op hetzelfde punt in hun carrière is aanbeland; het moment waarop de vraag om bezinning en verdieping steeds sterker wordt. Het programma is een samenwerking tussen de Universiteit Leiden (Centre for Professional Learning, CPL) en de Public Affairs Academie. Samen komen we met een innovatief programma waar praktijk en wetenschap samenkomen.

Vier dagen, vier thema's

Verspreid over vier dagen reikt dit programma vier brede thema’s aan om senior Public Affairs-professionals te voeden, te prikkelen en te inspireren.

Naast wetenschappelijke bijdragen en ervaren praktijksprekers is er zeker ook ruimte voor inbreng van eigen casuïstiek en ga je in gesprek met de docenten en de andere deelnemers over jouw eigen rol en groei. Na afloop ontvang je een certificaat van de Universiteit Leiden en aanvullende literatuur naar keuze.

Meer informatie over de Leergang Public Affairs Next Level

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.