Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Zakelijk Engels

Datum
dinsdag 12 maart 2024
Toelichting
Introductie webinar: 15:00 - 15:45
Bezoekadres
Online

Een webinar over Zakelijk Engels

Speciaal voor professionals die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren heeft het Academisch Talencentrum een cursus ontwikkeld: Zakelijk Engels.

Dit online webinar laat u kennismaken met de cursus. De docent zal enkele onderwerpen bespreken die aan bod zullen komen tijdens de cursus. tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Schrijf u nu in voor het online webinar!

Volg op dinsdag 12 maart de online webinar over Zakelijk Engels!

Naar het aanmeldformulier

Over de cursus

Veel professionals moeten voor hun werk in het Engels communiceren, maar voelen zich onzeker hierover. Kun je soms niet de juiste woorden vinden? Hoe schrijf je een correcte email? Welke woorden zijn handig om te gebruiken in een meeting of bij een presentatie?

Om deze reden heeft het Academisch Talencentrum een cursus ontwikkeld waarin deze vragen beantwoord worden en professionals handvatten aangereikt krijgen om makkelijker te communiceren in het Engels op de werkvloer. 

Deze interactieve cursus bestaat uit vier sessies van elk anderhalf uur. De nadruk tijdens deze sessies ligt op de praktische toepassing van Engelse taalvaardigheid tijdens het werk. Grammatica zal alleen ter sprake komen wanneer het noodzakelijk is. 

Doelgroep

Deze cursus is ontwikkeld voor professionals die in aanraking komen met Engels op de werkvloer en dit willen verbeteren om met meer zelfvertrouwen te communiceren in het Engels. De cursus is dus niet gericht op professionals uit een bepaalde sector. 

Universiteit Leiden Academy

Universiteit Leiden Academy biedt onderwijs voor professionals, van korte cursussen tot masteropleidingen aan. Onze toegewijde docenten bieden je wetenschappelijke kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de beroepspraktijk. Of je nu werkt in de wetenschap, bij de overheid, in de gezondheidszorg, in de advocatuur of in het bedrijfsleven, wij hebben een opleiding die je helpt te groeien.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.