Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Career Event

Campus The Hague Career Event 2024: Banenmarkt

Datum
woensdag 10 april 2024
Tijd
Toelichting
Dit evenement is voor alle studenten en alumni van de faculteit Governance and Global Affairs, Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen.
Bezoekadres
Wijnhaven
Turfmarkt 99
Den Haag

Wandel rond en maak tijdens de banenmarkt en break-out-sessies kennis met bedrijven, laat ons je helpen met je cv, krijg stylingadvies en laat een professionele foto maken tijdens de banenmarkt!

10 april - Campus The Hague Career Event 2024

Kickstart your Career!

Wil je je voorbereiden op je toekomstige carrière om aan het werk te gaan? Denk na over je volgende stap en kom naar het Campus The Hague Career event op woensdagmiddag 10 april. 

Misschien ontmoet jij wel je toekomstige werkgever!

Dit evenement is voor studenten en jonge alumni van de faculteiten Governance and Global Affairs, Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen. Studenten van andere faculteiten die interesse hebben in een bepaald vakgebied of bedrijf zijn uiteraard van harte welkom. Dit evenement is onderdeel van de Leiden University Career Week, bekijk het overzicht van het volledige programma op de evenementpagina.

Banenmarkt

Bezoek de informatiemarkt en praat met interessante organisaties. Begin met netwerken en 'Kickstart' je toekomstige carrière!

  • Je kunt tussen 14.00 - 17.00 uur vrij rondlopen op de banenmarkt;
  • Er is een styliste aanwezig om je te voorzien van stylingadvies voor je volgende sollicitatiegesprek en/of eerste baan;
  • Er is er een professionele fotograaf aanwezig, zodat je een foto kunt laten maken voor je CV en/of Linkedin pagina;
  • Je kunt jouw cv digitaal of op papier meenemen en een gratis check en advies krijgen van getrainde professionals;
  • Je kunt deelnemen aan break-out sessies waar verschillende bedrijven introduceren waar het bedrijf voor staat, wat ze doen en je kunt vragen stellen.

Deelnemende bedrijven (Nederlandsspekend)

Career Days & Workshops

Wist je dat er veel informatie online te vinden is over hoe je jezelf kunt voorbereiden op de arbeidsmarkt? Bekijk alle workshops op en rondom de Career Days van Career Service, zoals:

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.