Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Verdiepingsleergang Terrorisme, Recht en Veiligheid

Datum
donderdag 13 juni 2024
Bezoekadres
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Omschrijving van de leergang

Een effectieve samenwerking organiseren om terrorisme te bestrijden, dat is een grote uitdaging. Inmiddels hebben we in Nederland veel stappen gezet, dat zul jij als professional ook weten. Maar hoe ziet onze aanpak er precies uit? Zijn er verbeteringen denkbaar? Op welke manier wisselen partners informatie uit onder privacywetgeving? En wat is de rol van alle partners die aan tafel zitten op CTER gebied? Deze vragen zijn centraal in de verdiepingsleergang Terrorisme, Recht en Veiligheid.

In deze leergang ga je, samen met collega’s van ketenpartners, op zoek naar de uitdagingen en kansen van de Persoonsgerichte Aanpak. Daarnaast krijg je inzicht in (nieuwe) vormen van samenwerking, nieuwe fenomenen op het gebied van radicalisering en terrorisme en de aanpak van uitdagende casuïstiek. Je wordt begeleid door wetenschappers en ervaren professionals uit de praktijk. Deze interactieve leergang heeft als doel jou van nieuwe handvatten te voorzien in jouw dagelijkse werk op het gebied van (de bestrijding van) terrorisme en radicalisering.

Meer informatie & Inschrijven

Lees meer over de werkwijze, doelgroep, inhoud en vragen die aan bod komen.

Schrijf je in
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.