Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Webinar: Check it, hoe veilig werk jij?

Datum
dinsdag 11 juni 2024
Tijd
Toelichting
Duur: 1,5 uur inclusief tijd voor vragen
Bezoekadres
Microsoft Teams

Waarom vul ik steeds een code in om in te loggen? Hoe weet ik zeker dat ik mijn werkplek veilig houd? Wat kan ik doen om phishing mails te herkennen? En hoe weet ik nou of iets een datalek is? Tijdens de basistraining ‘Check it hoe veilig werk jij?’ geven we antwoord op deze vragen en krijg je praktische tips die je na de webinar gelijk kunt gebruiken. Je hebt geen voorkennis nodig en er is ruimte voor interactie en vragen. Schrijf je snel in via dit formulier.

Deze webinar wordt georganiseerd als onderdeel van de Check it, hoe veilig werk jij? campagne. Lijkt deze webinar je interessant maar kun je niet op de geplande momenten, of organiseer je liever een training op locatie voor jouw hele team? Mail dan naar awareness@bb.leidenuniv.nl en bespreek de mogelijkheden.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.